Yeejjjj. Det gik bare SÅ godt.

Det var simpelthen så hyggeligt. Jeg har mega optur over den her dag.

Jeg havde bestemt mig for at vi skulle lave noget nemt i dag, så jeg lige kunne finde mig tilrette dernede og lære forholdene at kende, så jeg havde bestemt at vi skulle lave cirkelflettede armbånd.

Jeg fandt en mega simpel video på Insta her

Det er ret nemt, hvis man følger videoen og man får ret hurtigt et pænt resultat.

Børnene var ret gode til det. Det er i hvert fald sagtens noget man kan lave med ungerne derhjemme. Både med lædersnore, garn og alt muligt andet. Man kan jo også vælge at bruge flere hakker og farver og snore og så få et helt andet resultat.

Jeg er simpelthen så glad og pædagogen dernede, hun var glad også. Det gik bare SÅ godt sagde hun. Hun er ikke selv sådan en krea en, selvom hun står for værkstedet, så hun syntes det var vildt inspirerende at have mig dernede. Ungerne var spørge lystne og de holdt sig ikke tilbage, så jeg fik svaret på en masse sjov spørgsmål om hvem jeg var, hvorfor jeg havde den der dims i halsen og hvorfor jeg sad i kørestol. Også om hvorfor jeg gad sidde dernede og hvorfor jeg ikke havde et rigtigt arbejde.?