Altså… Da jeg blev syg i 2015 og vågnede op og ikke kunne noget som helst, så kunne min stakkels hjerne heller ikke få afløb for alt det der foregik der inde.
Jeg blev sindssyg af at ligge og se TV, og jeg brugte ikke mit hovede.

Så min dejlige veninde Rikke, som jeg har været kollega med, hjalp mig igang med at hækle. Mit første projekt var et babytæppe til min anden veninde Annette, som ventede sig og det gik meget godt. Det gik faktisk så godt at jeg blev helt bidt af det. Jeg spyttede hæklede ting ud. Karklude, kjoler, nederdele, veste, trøjer, håndklæder, huer, tørklæder, sjaler osv osv.

Well… nu har jeg set en fin trøje, som jeg rigtig gerne vil lave til Filippa, men den er strikket!!! Bum bum bum – What to do??? Jeg har ellers svoret at jeg ALDRIG ville strikke, fordi jeg har prøvet det som ung og jeg syntes det var røv kedeligt ?
Nå men jeg har investeret i garn og strikkepinde til den hersens vest, som jeg så skal igang med.

Og nej nej… ? jeg skal jo selvfølgelig ikke lige lave den efter mønsteret, fordi den jo selvfølgelig er for lille til Filippa, så jeg skal jo – but ofcourse – lave den en str. større oven i. Så jeg kan ikke bare lige følge opskriften.

Nu har jeg jo strikket før i mine teenage år, men måske jeg lige skulle øve mig lidt, inden jeg går igang ?

Opskriften købte jeg hos Knitable me til kr. 40,–
Garn købte jeg hos Yarno til kr. 15,– pr. nøgle.

(Billedet er fra Knitable Me’s Ravelry side)