Jeg har lavet denne sweater med korte ærmer. Jeg bruger den i dialysen og fordi jeg er nødt til at have korte ærmer, fordi dialyse nålene sidder i min overarm, er det ret upraktisk med lange ærmer.

Den er ikke helt blevet som jeg gerne ville have den, men det går nok. Det er nok fordi garnet er lidt for tyndt i forhold til opskriften, men jeg havde bare så meget garn fra forskellige projekter, som jeg gerne ville have brugt. Sølv garnet er det eneste jeg har købt til. Nogle af farverne er de samme som i den poncho jeg har lavet til en veninde for ikke så længe siden.
Jeg vil anbefale at man laver den i noget, der har lidt bomuld i, det andet bliver for løst.

Opskriften er lavet af en engelsk designer der hedder Pony McTate. Hun har nogle virkeligt fine ting i sin ravelry store.

Originalen ser sådan ud:
——————-

Her er starten på sweateren. Jeg har market med maskemarkører hvor hovedet starter.

Og der bygges videre på blusen

Næsten færdig. Man skal lige være opmærksom på at der er en masse hæftearbejde bagefter, når man laver så mange farveskift

Her har jeg hæftet ender og syet den sammen i skuldersøm og sidesøm, inden jeg begyndte på ærmerne.

Det færdige resultat ?