Hey…

Så debuterer jeg på bloggen, som blogger, med mit allerførste blogindlæg. Blog blog blog! ?

Jeg har længe gået og leget lidt med at skulle lave en blog, fordi jeg er så aktiv på Instagram. Flere synes, at jeg når jeg alligevel skriver så meget derinde, så kunne jeg jo lige så godt skrive her også.

I dag sker der noget stort!!!

Jeg skal starte som frivilig, kreativ lærer, i vores fritidsklub. Klubben hedder Midgård og er for børn, der bor i Mårslet. Jeg skal hjælpe dem med at lave julegaver og alt muligt, så det bliver spændende.

I dag planlægger jeg, at skulle vise dem hvordan man laver flettede armbånd. Jeg har set en fin video på instagram, som jeg håber at kunne vise jer senere.

Når man, som jeg, går meget hjemme og i princippet ikke har et liv, eller et job, så kan livet altså godt blive lidt kedeligt. Jeg tager jo i dialyse tre gange om ugen (Mandag, onsdag og fredag) og tirsdag og torsdag + weekenden er mine fridage, Nu bruger jeg så min ene fridag på at være krealærer. Dialysetiden bruges på at hækle/strikke og høre lydbøger på Mofibo.

Velkommen på bloggen i hvertfald.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og dele med jer.

I kan også følge mig på Instagram her og her og på Facebook.