Nå… jeg har været lidt optaget her i de sidste uger … og skidt tilpas. Det fordrer ikke rigtig noget som helst. Selvom jeg har strikket en masse, så har overskuddet ikke rigtigt været der. Jeg har sovet en del og hvilet mig, så jeg havde kræfter til at sørge for familien og mig selv.

Så beklager, men sådan er livet jo nogen gange.

Jeg har nu ikke ligget på den lade side. Jeg har haft vældig meget gang i mit strikketøj og er kommet ret langt med den vest til Filippa, så jeg er ret stolt af mig selv.

Jeg har også været på arbejde og jeg har været i Halloween mode. Det er jo ved at være tid til at det græskar halløj.
Kim Larsen gik også lige hen og døde og det var altså underligt. Det er lidt som om vi er blevet amputeret synes jeg. Der mangler noget… eller nogen, men samtidig så var der jo ikke mange der kendte ham, så det er underligt synes jeg.

Jeg kan godt sige at jeg er ret stolt af mig selv, ifht alt det her strikkeværk. Det var jo slet ikke så svært, men det er nok også fordi jeg har hæklet i flere år efterhånden og det gør noget, at man kender håndværket en smule.

I denne uge er jeg desuden hovedansvarlig for instagram profilen “Min kreative uge”.

Der skal jeg hele tiden have noget at uploade, men det går fint.

Jeg finder jo også ud af, at jeg jo faktisk næsten laver noget hver dag. Det kommer faktisk lidt bag på mig, men altså… jo det gør jeg.

Ellers må jeg jo hive lidt frem fra gemmerne, hvis jeg ikke kan finde på noget at uploade.

Idag har jeg været på arbejde og det var vildt fedt. De er så glade for mig dernede og det gør bare at det hele er lidt federe.

Vi har lavet armbånd de sidste par gange og det har været ret sjovt. Børnene har elsket det, fordi det var ret simpelt og de fleste kunne lave dem og fik et godt resultat.

I dag var der rekorddag, så der skulle slås Guiness Børnerekorder, så vi gik igang med en kæmpe perleplade.

Desværre havde ungerne mere travlt med at lave alt muligt andet, så jeg blev sat til at lave en Halloween plakat, når de skal holde fest dernede. Det er super, så fik jeg lov til at være krea.