Hvad er der så sket i denne uges tid.

Jo altså, sidste uge fik jeg at vide, at jeg endelig, endelig er kommet på transplantationslisten til at få en ny nyre. Så hvis der er nogen der sidder med en nyre de godt kan undvære, så skriv lige smiley. Blodtype 0 – Rhesus Positiv. Bare til info.

Nå men det er altså ret godt, hvis jeg nu kan undvære det der skide dialyse. Selvom jeg kommer til at savne de skønne damer, der tager sig af mig dernede. Især Charlotte, som jeg er blevet tæt knyttet til. Vi er ret enige om at vi ikke ville kunne undvære hinanden, hvis jeg skulle få en ny nyre og ikke skal i dialyse mere. Jeg har faktisk også solgt en plakat til hende, af en af mine tegninger. Det er ret stort synes jeg. Det var faktisk mit første rigtige salg.

Ellers har jeg hele sidste uge været redaktør af “Min kreative uge” på Instagram. Det har været rigtig sjovt og så har jeg fået en masse nye følgere på min profil, så lige pludselig rundede jeg 500 følgere!!! Det er simpelthen så fedt og jeg er mega glad og overvældet og totalt stolt.