Halloooo!!!! Fik denne besked her på insta. Det er ikke hver dag der kommer så en fed besked ind ad døren. Jeg er mega stolt. Tænk at alt det jeg laver bliver lagt mærke til af andre ? Jeg blev helt rundt på gulvet, men har selvfølgelig sagt ja tak til at samarbejde.

Reglerne er, at jeg må vælge noget garn, som jeg gerne vil teste – max. 10 nøgler og så skal jeg skrive lidt om det her på bloggen og på insta og vise billeder af mit projekt.

Jeg har endnu ikke fundet ud af hvilket garn jeg gerne vil bruge, men det skal jeg nok finde ud af.

Det er et kæmpe boost at få sådan en mail. Ligesom jeg lige er blevet spurgt om jeg vil stå for et kreativt værksted for unge med autisme og andre udfordringer. Desværre er min uge jo næsten fyldt ud og jeg er altså førtidspensionist af en grund. Så jeg var desværre nødt til at sige nej, men det er altid fedt at blive spurgt.